A háromrétegű
Tento toalettpapírok
100% -ban tiszta és
puha cellulózból
készülnek

A Tento termékekhez felhasznált fa fenntarthatóan gondozott erdőkből származik

A Tento fenntarthatóan gondozott erdőkből származik, amelyek területe nagyobb mértékben nő, mint amennyit felhasználnak belőle. Alapanyagaink eredete 100% -ban nyomon követhető. Ennek eredménye egy kiváló minőségű termék, amely puha tapintású, természetből fakadóan biztonságos és a használata kellemes élmén.

A friss rostokból készült higiéniai termékek használata egy környezetbarát választás

A 100% -ban tiszta friss rost vagy cellulózalapú gyártás anyagfelhasználási aránya meghaladja a 90% -ot, ami sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb, mint az újrahasznosított rostok esetében, ahol ez csupán 60% -os. Az újrahasznosított alapanyagok gondos tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a higiéniai termékekben használhatók legyenek, ez azonban sok vizet és energiát igényel.

A Tento termékek gyártásához használt friss rost alapanyag hatékonyabban szállítható a gyárainkba, és ezáltal csökken a CO2-kibocsátás


az újrahasznosított rostok hasonló természetű költségeihez képest.

A friss rost és a cellulóz 90% -os kihasználtsága miatt a beszállítási logisztikai költség hatékonyabb, mint az újrahasznosított rostok esetében. Azonos mennyiségű Tento termék előállításához, újrahasznosított anyagok felhasználásával körülbelül kétszer több beérkező teherautónyi mennyiségre lenne szükség.
A Tento 3 rétegű toalettpapírok 100% -ban cellulózból készülnek, ami kiváló minőségű, higiénikus, ill. a érzékenyebb bőr számára is megfelelő

A friss rostok és a cellulóz puha tapintást és feszesebb tartást kölcsönöznek a termékeinknek. A jó minőségű papír vásárlása alacsonyabb fogyasztást eredményezhet a jó nedvszívó képessége ill. a feszessége miatt.A 100% -ban cellulózból készült termékek természetesen tiszták és biztonságosak higiéniai használatra.