ISMERKEDJÜNK MEG

Szeretne többet tudni arról milyen a Tento?
Itt talál egy sor információt rólunk. Arról, mi
vezet a márkánk alakításakor, mi a fontos
számunkra, a történetünkről és az eredményeinkről.

ÉLJENEK

A HOPPÁK

Minden otthonban naponta történnek kisebb, előre nem látott „balesetek” - foltok, nyomok, kifröccsen, bekoszolódik valami. Ezek együtt járnak a játékkal, a hangos nevetéssel, a spontán tánccal, főzéssel, tanulással. Általában akkor jelennek meg, amikor a gyerekszobában hirtelen gyanús csend lesz.

Mi ezeket HOPPÁknak nevezzük.. úgy gondoljuk, hogy ezek klassz dolgok. Időnként olyan klasszak, hogy azonnal le szeretnénk fényképezni, és megosztani az ismerősökkel.

Azt hisszük, hogy a világ jobb lenne, ha minden hoppát nevetéssel fogadnánk.

A KÖZÖS

PILLANATOK ÖRÖME

A gyerekek nevetése, mézeskalács gyúrása konyhaasztalon, közös családi főzés. A ház élettől lüktet. És hirtelen... HOPPÁ! Valami kiömlött, kiszóródott, bekoszolódott... Ez ok arra, hogy idegeskedjünk, elrontsuk a hangulatunkat, abbahagyjuk a jó játékot? Természetesen nem!

Függetlenül attól, mi történik, megvan rá a megoldásunk: a Tento papírtörlő. A termékeink gyorsan és hatásosan elbánnak a kis hoppák következményeivel, így tovább élvezhetjük az együtt töltött pillanatokat.

Tento. Nyoma sincs a hoppának.

FINN

GYÖKEREK

Habár rendkívül ismert és kedvelt márka vagyunk Lengyelországban, a történetünk Finnországból indul.

Innen származik a Metsa, a gyártó cég, amely már 80 éve van jelen. A Metsa a tevékenységét finn erdőtulajdonosok kis szövetkezeteként kezdte. Ma a fából készült termékek globális gyártója, az otthonokban naponta használt, papír cikkektől kezdve az iparban és az építőiparban használt, fából készült komponensekig.

A VÁSÁRLÓK ÉRTÉKELIK

TENTO MÁRKÁT

A Tento termékek évek óta nyerik a díjakat és kitüntetéseket, amelyek a vásárlóink elismerésének kifejezései. Ennek köszönhetően tudjuk, hogy jó irányban haladunk, és a munkánk meghozza az eredményét.

FEDEZZE FEL A TERMÉKEINKET