JÓ JÁTÉKKÁ

VÁLTOZTATJUK

A HOPPÁKAT

Ismerje meg a receptjeinket a meglepetéses játékra!

GIGA BUBORÉKOK

ÉRTÉKELJE A RECEPTET:
A KÖVETKEZŐ ÉLETKORÚ GYERMEK RÉSZÉRE:

GIGA BUBORÉKOK

ÉRTÉKELJE A RECEPTET:
A KÖVETKEZŐ ÉLETKORÚ GYERMEK RÉSZÉRE:

ÖSSZETEVŐK:

  • egy kis tál víz
  • mosogatószer
  • esetleg glicerin (gyógyszertárban lehet kapni)
  • két pálcika
  • nem túl vastag spárga
  • Tento Super Aqua Maxi Long papírtörölköző

VÉGREHAJTÁS:

Az XXL méretű szappanbuborékok fújása egy olyan játék, amit mindenki szeret, a család apraja-. nagyja. Ennek a receptje meglepően egyszerű, de jó ismerni néhány titkot, amelyek garantálják, hogy a szappanbuborékok valóban naaaagyok legyenek. A folyadék, amiből a buborék lesz, elkészítéséhez keverjék össze a mosogatószert a vízzel 1:10 arányban. A keverékhez adjanak néhány csepp glicerint. Glicerinnek köszönhetően a buborékok tartósabbak és színesebbek lesznek.

A két pálcikára kössenek két darabka, különböző hosszúságú spárgát, hogy a spárgák lazán lógjanak az egymással párhuzamosan tartott pálcika között, egy U betűt alkotva. Az így elkészített folyadék és eszköz az alap. Nedvesítsék meg a spárgákat a tálban, és csináljanak varázsos buborékokat, a karjuk mozgatásával. Ahhoz, hogy igazi „buborékos sikert” lehessen elérni, természetesen szükség van az Önök részvételére, energiájára és jó hangulatára.

MEGLEPETÉSEK:

Minél jobban szórakoznak a buborékokkal, annál több nedves folt és nyom marad vissza a padlón. Ne törődjön vele! Minden szétpukkant buborékot és minden nedves foltot néhány pillanat alatt el lehet tüntetni Tento Ultra Nedvszívó papírtörlővel, ami még a nagy mennyiségű nedvességet is gyorsan felszedi.