JÓ JÁTÉKKÁ

VÁLTOZTATJUK

A HOPPÁKAT

Ismerje meg a receptjeinket a meglepetéses játékra!

JANCSI ÉS JULISKA HÁZIKÓJA

ÉRTÉKELJE A RECEPTET:
A KÖVETKEZŐ ÉLETKORÚ GYERMEK RÉSZÉRE:

JANCSI ÉS JULISKA HÁZIKÓJA

ÉRTÉKELJE A RECEPTET:
A KÖVETKEZŐ ÉLETKORÚ GYERMEK RÉSZÉRE:

HOZZÁVALÓK:

  • tál a máz elkészítéséhez
  • alapanyagok a máz elkészítéséhez (porcukor, víz, citromlé)
  • alapanyagok a házikó elkészítéséhez (kekszek, ostyák, színes szórócukor, kókuszdió, cukorbevonatú gumicukor bogyók stb.)
  • Tento Extra Strong papírtörlő

  ELKÉSZÍTÉS:

  Édes meglepetés – készítsenek együtt édes házikót az otthon fellelhető összetevőkből! A falak és tető elkészítéséhez felhasználhatja a kekszeket és az ostyákat, amelyeket a máz segítségével ragaszthat össze. Segítsen gyermekének az édes máz elkészítésében – olvasszon fel 10 evőkanál porcukrot 4 evőkanál meleg vízben, majd adjon hozzá citromlevet. A mázat kanál segítségével viheti fel a kekszekre. Miután a házikó minden részét összeragasztotta, egy picit várni kell, hogy a máz megkeményedjen. Végezetül a máz segítségével édes dekorációkat ragaszthat a házikóra saját ízlésének megfelelően, de vigyázzon... nehogy az egészet egyszerre megegye!

AMIN MEGLEPŐDHET:

Valószínűleg a konyhapult nagy részét összekeni a máz. Azonban a gyártási folyamatot egyáltalán nem kell megszakítania! A friss foltokat azonnal eltávolíthatja enyhén megnedvesített Tento Extra Strong papírtörlővel. A papírtörlőt az összes munka befejezése után is használhatja, és eltávolíthatja vele ennek az ízletes szórakozásnak összes édes és ragacsos nyomát. A papírtörlő rendkívül ellenálló, még vizes állapotában is képes eltávolítani a rászáradt vastag mázréteget.